среда, 11 апреля 2012 г.

Модуль 5, 6. Рефлексія

Модуль 5 допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання Інтернет-ресурсів у процес навчання моїх учнів, а саме як навчити їх ефективно шукати корисні відомості та дані в Інтернеті.
Для себе я дізналася більше про плагіат, як відрізнити різні веб-ресурси, цікавою видалася стаття про захист авторських прав.  Мені сподобалася педрада яку ми проводили в групах.
Модуль 6 допоміг мені поміркувати про те, які зміни може внести використання сервісів Веб 2.0 щодо спілкування та співпраці у навчання моїх учнів, а саме як можна ефективно використовувати комунікації, як використовувати сервіси Інтернету для спілкування та співробітництва,
Найлегшим мені вдалося додавання гаджетів до блогу, сподобалося додавати посилання на документи, але не зовсім зрозуміло як працювати у вікі-сторінці.

2 комментария:

  1. Вікуся!На мою думку, ти правильно визначила мету, що дало можливість спонукати ефективну і плідну працю. Тому вважаю, що у своїй власній програмі самовдосконалення ти зробили якісний стрибок вперед. А якщо щось не виходе з першого разу, пам'ятай "Терпение и труд все перетрут" Успіхів та натхнення тобі.

    ОтветитьУдалить
  2. Прочитала вашу рефлексію і згодна з вами, дійсно дуже цікавий модуль як нам учителям, так і учням, особливо при роботі з гаджетами на блозі. Нажаль не можу вам нічим допомогти з вікі, так як і для мене це питання залишилось не докінця зрозумілим.

    Таня Кущова

    ОтветитьУдалить